Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A burgonyát enyhén sós vízben puhára főzzük, majd áttörjük, és hagyjuk kihűlni.Ha kihűlt, a tojással és a liszttel összegyúrjuk. Ujjnyi vastagra kinyújtjuk, és négyzeteket vágunk belőle.Minden lapra 1-1 szem kimagozott szilvát teszünk. Megszórjuk kevés fahéjas cukorral, és gombócokat formálunk a tésztából.Enyhén sós vízben addig főzzük, amíg fel ne jön a víz tetejére. (Időnként egy fakanállal […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
90 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Beküldte: 2015.03.24.

Hozzávalók

Töltelék

Továbbá

Elkészítése

A burgonyát enyhén sós vízben puhára főzzük, majd áttörjük, és hagyjuk kihűlni.Ha kihűlt, a tojással és a liszttel összegyúrjuk. Ujjnyi vastagra kinyújtjuk, és négyzeteket vágunk belőle.Minden lapra 1-1 szem kimagozott szilvát teszünk. Megszórjuk kevés fahéjas cukorral, és gombócokat formálunk a tésztából.Enyhén sós vízben addig főzzük, amíg fel ne jön a víz tetejére. (Időnként egy fakanállal óvatosan mozgassuk meg őket, nehogy leragadjanak a fazék aljára.) A forró gombócokat kevés olajon megpirított zsemlemorzsába forgatjuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Tejmentes receptek Ár: Olcsó Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is