Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Az egész tojásokat a cukorral, a sóval és a vaníliás cukorral kikeverjük, majd hozzáadjuk a lisztet és a tejet is, de csak apránként, majd az egészet egynemű tésztává keverjük. Egy nagyobb (25*30 cm-es), magas falú tepsit alaposan kikenünk vajjal és beleöntjük a keveréket. Ne ijedjünk meg, ez egy nagyon folyós tészta. Előmelegített sütőben először magas […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
6 adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Erzsébet Bán
Beküldte: 2021.10.05.

Hozzávalók

Elkészítése

Az egész tojásokat a cukorral, a sóval és a vaníliás cukorral kikeverjük, majd hozzáadjuk a lisztet és a tejet is, de csak apránként, majd az egészet egynemű tésztává keverjük.

Egy nagyobb (25*30 cm-es), magas falú tepsit alaposan kikenünk vajjal és beleöntjük a keveréket. Ne ijedjünk meg, ez egy nagyon folyós tészta.

Előmelegített sütőben először magas hőmérsékleten (190 fokon) 10 percig, aztán alacsonyabb hőmérsékleten (170 fokon) 40 perc alatt pirosra sütjük.

Négyzet alakúra vágjuk és baracklekvárral tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Erzsébet Bán
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is