Elkészítése
A vizet a sóval, cukorral és margarinnal felforraljuk, majd hozzáadjuk a lisztet, és alacsony lángon addig pirítjuk, amíg a massza el nem válik az edény falától. Ezután egyenként hozzáadjuk a tojásokat, mindegyiket alaposan beledolgozva a tésztába. Ettől lesz a fánk üreges belül.
A sütőt előmelegítjük 200 fokra. A masszából sütőpapírral bélelt tepsire, kanál vagy csillagcsöves nyomózsák segítségével, egymástól megfelelő távolságra golyókat formázunk, mivel a fánkok sülés közben megnőnek. Ezután 20 percig hagyjuk bőrösödni a tésztát, mielőtt a sütőbe tennénk. A sütő aljára helyezünk egy vízzel teli edényt a megfelelő páratartalom biztosítása érdekében, majd a fánkokat kb. 30 percig sütjük. Fontos, hogy ez idő alatt ne nyissuk ki a sütő ajtaját, mert a tészta összeeshet!
Miután kivettük a sütőből, hagyjuk a fánkokat kihűlni, majd a tetejüket 1/3 résznél levágjuk. Közben elkészítjük a pudingot a csomagoláson található utasítás szerint, és a tejszínt is kemény habbá verjük. Az üregeket betöltjük pudinggal és tejszínhabbal, végül a tetejét visszahelyezzük, és porcukorral megszórjuk.
Jó étvágyat!

