A tészta hozzávalóit gyors mozdulatokkal összegyúrjuk, majd folpackba csomagoljuk és minimum 30 pecre hűtőbe rakjuk (ha nincs kéznél kukoricadara akkor használhatunk helyette lisztet).
Amíg pihen a tészta elkészítjük a krémet. A tejet elkeverjük a tojássárgájákkal, cukorral, vaníliás pudinggal és a reszelt citomhéjjal. Folyamatos kevergetés közben sűrű krémmé főzzük, majd teljesen kihűtjük.
Egy 26 cm-es piteformát kivajazunk. A visszadermedt tésztát elfelezzük. Az egyik darabot kinyújtjuk és a formába rakjuk, figyelve arra, hogy az oldalára is kerüljön belőle. 180 fokra előmelegített sütőben 5 perc alatt elősütjük. A tészta maradék részét olyan méretűre nyújtjuk, mint a piteforma.
Az elősütött tésztára ráöntjük a krémet és a tetejére rakjuk a kinyújtott tésztát. Fenyőmaggal megszórjuk és 40 percig sütjük 180 fokos sütőben. Tálaláskor porcukorral megszórjuk a tetejét.