A lisztet átszitáljuk egy tálba. Egy másik edényben megmelegítjük a tejet a cukorral, majd belemorzsoljuk az élesztőt és felfuttatjuk. Ha az élesztő feljött, hozzáadjuk a liszthez. Ezután hozzáadjuk a zsírt és a sót, majd annyi tejet, hogy könnyen dagasztható, lágy tésztát kapjunk. A tésztát fél óráig dagasztjuk, majd megszórjuk egy kevés liszttel, letakarjuk, és meleg helyen kelesztjük.
Amikor a tészta megkelt, két cipót formázunk belőle, és lisztezett gyúródeszkán fél kisujjnyi vastagságúra nyújtjuk. 10×10 cm-es kockákra vágjuk, így egy cipóból körülbelül 12 db lesz. Minden kocka közepébe egy kanál túrókrémet teszünk (a túrókrém hozzávalóit egyszerűen összekeverjük). A tészta bal és jobb oldalát egymásra hajtjuk, majd ugyanezt tesszük az alsó és felső csücsökkel is.
A megtöltött tésztákat zsírozott tepsibe rakjuk, megkenjük tojássárgájával, és hagyjuk még 10-15 percig kelni. Előmelegített sütőben, közepes hőmérsékleten sütjük, amíg aranybarnára sülnek.
Miután kihűltek, porcukorral megszórjuk. Nagyon finom lesz, jó étvágyat kívánok hozzá mindenkinek!