Elkészítése
Az élesztőt 1 dl langyos tejben egy kevés cukorral felfuttatjuk. A lisztet egy tálba szitáljuk, hozzáadjuk a felfuttatott élesztőt és a tészta többi hozzávalóját, majd alaposan kidolgozzuk, amíg a massza hólyagos nem lesz, és el nem válik a tál falától. A tészta tetejét étolajjal lekenjük, a tálat lefedjük, és meleg helyen duplájára kelesztjük.
Amíg kel a tészta, elkészítjük a tölteléket az összes hozzávaló összekeverésével. A megkelt tésztát lisztezett deszkára borítjuk, ujjnyi vastagra nyújtjuk, és 16 négyzetre vágjuk. A közepükre tölteléket teszünk, majd a tészta négy sarkát felvert tojással lekenjük, és átlósan behajtjuk, hogy rátapadjanak.
A tetejüket a felvert tojással elkevert tejjel lekenjük, majd 180 fokra előmelegített sütőben aranyszínűre sütjük. Porcukorral meghintve tálaljuk.
