Az élesztőt a cukorral elkevert langyos tejben felfuttatjuk.
A lisztben elkeverjük a sót, a megkel élesztőt, a tojásst, olajat és sima tésztát dagasztunk belőle.
A tésztát letakarva, meleg helyen duplájára kelesztjük.
A krémhez a túrót, tojást a margarinnal, porcukorral, citrom reszelt héjával, a búzadarával krémes állagúvá keverjük.
A megkelt tésztát vékonyra, téglalap alakúra nyújtjuk és a tölteléket rákenjük, majd feltekerjük, mint a bejglit. Trapéz formákat vágunk belőle és a trapézokba egy fakanál nyelével benyomjuk a közepét.
Sütőpapírral fedett tepsire sorakoztatjuk. Tojássárgájával lekenjük a tetejét és 20 percig hagyjuk pihenni.
190 fokra melegített sütőben kb 25 perc alatt megsütjük.