Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Piték, lepények

Túrós pite

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Nincs értékelve)
Loading...
Megosztás:

A lisztet a zsírral vagy margarinnal szétmorzsoljuk, hozzáadjuk a többi alapanyagot, és összegyúrjuk. A tésztát két részre osztjuk. Zsírral kikenünk egy gáztepsit, és meglisztezzük. Az egyik lapot kinyújtjuk, és beletesszük a tepsibe. Megszórjuk zsemlemorzsával, ami felszívja a töltelék levét. A töltelékhez valókat összedolgozzuk, a tojásfehérjét villával felverjük, és úgy keverjük a túróhoz. A tölteléket a […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2011.09.26.

A tésztához

Töltelékhez

Elkészítése

A lisztet a zsírral vagy margarinnal szétmorzsoljuk, hozzáadjuk a többi alapanyagot, és összegyúrjuk. A tésztát két részre osztjuk. Zsírral kikenünk egy gáztepsit, és meglisztezzük. Az egyik lapot kinyújtjuk, és beletesszük a tepsibe. Megszórjuk zsemlemorzsával, ami felszívja a töltelék levét.

A töltelékhez valókat összedolgozzuk, a tojásfehérjét villával felverjük, és úgy keverjük a túróhoz. A tölteléket a tésztára simítjuk. A másik lapot is kinyújtjuk, és ráhelyezzük a töltelékre. Villával megszurkáljuk a tetejét, és 180 fokon sütjük.

Lehet túrosan, almásan, vagy meggyesen is készíteni.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Vegetáriánus receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is