Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Felfújtak

Vaníliafelfújt

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A forró tejbe beletesszük a vajat, a búzadarát, és a vaníliás cukrot, majd sűrűre főzzük az egészet. Miután a keverék kihűlt, a tojásfehérjét a cukorral kemény habbá verjük, majd hozzáadjuk a tojássárgáját is. Ezt a tojásos keveréket óvatosan összedolgozzuk a kihűlt búzadarás péppel. Az így elkészült masszát kivajazott, kilisztezett tűzálló tálba öntjük, majd 180 °C-ra […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2012.07.02.

Hozzávalók

Az öntethez (opcionális)

Elkészítése

A forró tejbe beletesszük a vajat, a búzadarát, és a vaníliás cukrot, majd sűrűre főzzük az egészet. Miután a keverék kihűlt, a tojásfehérjét a cukorral kemény habbá verjük, majd hozzáadjuk a tojássárgáját is. Ezt a tojásos keveréket óvatosan összedolgozzuk a kihűlt búzadarás péppel.

Az így elkészült masszát kivajazott, kilisztezett tűzálló tálba öntjük, majd 180 °C-ra előmelegített sütőben kb. 45 percig sütjük, amíg szép aranybarna nem lesz.

Meggyöntet

A meggyöntet elkészítéséhez 3 evőkanál meggylét összekeverünk a cukorral és a pudingporral, majd ezt hozzáöntjük a többi meggyléhez. Folyamatos kevergetés mellett sűrűre főzzük a keveréket.

A megsült desszertet a meggyöntettel tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is