Elkészítése
A lisztet, a sütőport és a porcukrot egy tálban elkeverjük, majd a puha margarint apró kockákra vágva hozzáadjuk, és elmorzsoljuk a liszttel. Hozzáadjuk a tojást és a tejfölt is, majd összegyúrjuk a tésztát.
A tészta kétharmadát nagy lyukú reszelőn a pitesütő aljába reszeljük, egyenletesen eloszlatjuk és az oldalára is felnyomkodjuk. Hűtőbe tesszük fél órára a maradék tésztával együtt.
A pudingport csomómentesre keverjük a tejjel és a cukorral, majd kis lángon felfőzzük, amíg besűrűsödik, majd teljesen kihűtjük.
A kihűlt pudingot ráöntjük az elősütött tésztára, a barackokat feldaraboljuk, és elosztjuk a puding tetején. Ráreszeljük a maradék tésztát, és előmelegített sütőben aranybarnára sütjük.
