A lisztet, sót, élesztőt, fahéjat és citromhéjat összekeverjük egy nagy tálban. A tejet langyosra melegítjük, majd hozzáadjuk az aromát. A langyos tejes keveréket a lisztes keverékhez adjuk, majd alaposan összekeverjük. Közben hozzáadjuk a 2 tojást, és tovább keverjük a tésztát. A körtét finomra reszeljük, majd a tésztába forgatjuk, végül hozzáadjuk a cukrot is, és folyamatosan keverjük, amíg a tészta egyneművé nem válik.
Egy palacsintasütőt felhevítünk, és kb. egy teáskanál margarint teszünk bele. Amikor a margarin forró, a palacsintatésztából kb. 3-4 mm vastag réteget öntünk a serpenyőbe. Sütjük addig, amíg az alja aranybarnára nem sül, majd óvatosan megfordítjuk, és a másik oldalát is aranybarnára sütjük. Minden palacsinta sütése előtt újra teszünk egy kevés margarint a serpenyőbe, hogy a tészta ne ragadjon le, és ne égjen meg.
Közben elkészítjük a pudingot a csomagoláson található utasítások szerint, majd a frissen sült palacsintákat ezzel tálaljuk.