Elkészítése
A tatészta hozzávalóit a petrezselyem kivételével csomómentesre keverjük, majd fél órát állni hagyjuk.
A bolognai szószt egy serpenyőbe öntjük, rátesszük a darált húst és egy evőkanál olajat. Fedő alatt, közben kevergetve készre főzzük.
Kevés olajat felforrósítunk a palacsintasütőben, majd beleöntünk egy kis merőkanál tésztát és még a folyós tészta tetejére nyomkodunk 3-4 petrezselyemlevelet (nálam most a fagyasztóból volt).
Mindkét oldalát megsütjük (a petrezselymes oldalnak csak néhány másodperc kell). Lapos tálra fordítjuk és melegen tartjuk. A maradék tésztával ugyanígy járunk el.
Petrezselymes oldalukkal lefelé letesszük a palacsintákat, megkenjük 1-2 evőkanál raguval, megszórjuk reszelt sajttal, szorosan feltekerjük és egy tűzálló tálba sorakoztatjuk.
Tálalás előtt 200 fokos sütőben néhány perc alatt átforrósítjuk.
Jó étvágyat kívánok hozzá!










