Palacsinta elkészítése
A lisztet, tojást, tejet és a víz felét csomómentesre keverjük. Ízlés szerint sóval és egy kevés cukorral ízesítjük. Hozzáadjuk a maradék vizet, amennyire szükség van a megfelelő állag eléréséhez. A palacsintasütőt felhevítjük, majd egy pár csepp olajat öntünk bele. Fél merőkanálnyi tésztát öntünk a sütőbe, és egyenletesen eloszlatjuk. A palacsintákat mindkét oldalon aranybarnára sütjük. Ebből a mennyiségből körülbelül 16-20 db palacsinta készül, attól függően, ki milyen vastagra szereti.
Puding elkészítése
A pudingport és a cukrot egy lábosban csomómentesre keverjük annyi tejjel, amennyit a pudingpor csomagolása ír. Fokozatosan hozzáadjuk a maradék tejet is, és a tűzhelyen folyamatosan kevergetve sűrű pudingot főzünk.
Összeállítás
A kész palacsintákat egyesével egymásra rakjuk egy nagyobb tányérra, és mindegyik közé kenünk egy réteg meleg pudingot. Arányosan osszuk el a pudingot, hogy minden palacsinta közé jusson. A maradék pudingot a palacsintahalom tetején és oldalán egyenletesen elkenjük. Hagyjuk hűlni kb. 20-30 percig, majd szeletelve tálaljuk.