A palacsintához a tojássárgákat a cukrokkal, olvasztott vajjal habosra keverjük, hozzáadjuk a tejet, a szódát, a lisztet, majd a sóval kemény habbá vert tojásfehérjét.
Kiolajozott palacsintasütőben vagy teflon sütőben kisütjük a palacsintákat. Először magasabb hőfokon, majd csökkentsük a hőfokot. Félidőben megfordítjuk, mint a hagyományos palacsintát. Kb 2-3 perc alatt megsülnek. A palacsinták a tojáshabtól szép magasra nőnek.
8 palacsintát teszünk egymásra, miközben mogyorókrémmel megkenünk minden darabot és a tetejét is. A tetejét kirakjuk a szeletekre vágott barackkal.
A pudingport a hideg tejjel elkeverjük, majd 3 perc alatt kemény habbá verjük. A torta szélét és tetejét díszítjük vele. Én ehető díszítőcukorral szórtam meg.
Jó étvágyat kívánok hozzá!