Elkészítése
Töltelék
A túrót összekeverjük a tojás sárgákkal, a reszelt citromhéjjal, a vaníliás cukorral és ízlés szerinti cukorral. Beleforgatjuk a mazsolát, majd óvatosan hozzáadjuk a tojások felvert habját is, hogy könnyű, habos állagot kapjunk.
A palacsintákat megtöltjük a krémmel, majd félbe vágjuk, és egymást kissé fedve egy tűzálló tálba sorakoztatjuk.
Krém a tetejére
A tejfölt a tojás sárgákkal és ízlés szerinti cukorral simára keverjük. Az elkészült krémet a megtöltött palacsinták tetejére öntjük.
Sütés
Előmelegített, 175 °C-os sütőben addig sütjük, amíg a teteje szép aranyszínt kap és a krém kissé megköt.
Tipp
Tálaláskor kínálhatunk mellé vaníliasodót, csokoládéöntetet vagy gyümölcsragut is, így még különlegesebb desszert lesz belőle.

