Elkészítése
Hozzávalók:
- palacsintatészta (ízlés szerint kikeverve, cukor nélkül, 20 db-hoz)
- fél tk sütőpor
- 1 ek kakaópor
- 1 ek méz
- fél tk fahéj
- csipet só
- bármilyen házi gyümölcslekvár
- fahéjas porcukor a tetejére
Elkészítése:
Ízlés szerint kikeverjük a palacsinta tésztát, cukrot nem teszünk bele. A tésztához hozzáadunk fél tk sütőport, 1 ek kakaóport, 1 ek mézet, fél tk fahéjat, csipet sót, összedolgozzuk és kisütjük őket.
Veszünk 5 db palacsintát és egymás után, egymásra rakva vékonyan megkenjük lekvárral, az utolsó darabbal is így teszünk, majd hengerré feltekerjük.
Ezután óvatosan felszeleteljük és meghintjük fahéjas porcukorral. Akár mézzel is meglocsolhatjuk tálaláskor.

