Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Gombával töltött rántott palacsinta recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • 12 db sós palacsinta
  • 50 dkg gomba
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 evőkanál finomliszt
  • kevés tej
  • só
  • bors
  • petrezselyemzöld
  • finomliszt
  • tojás
  • zsemlemorzsa
  • étolaj
Gombával töltött palacsinta kép

Elkészítése

A vöröshagymát felkockázzuk és pici olajon megdinszteljük. Hozzáadjuk a felaprított gombát, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk apróra vágott petrezselyemmel, majd addig pároljuk, míg a levét elfövi. Meghintjük liszttel és annyi tejjel öntjük fel, hogy sűrű legyen.

Hagyjuk kihűlni. A palacsinták közepére teszünk a töltelékből, összehajtjuk, majd megforgatjuk lisztbe, felvert tojásba, zsemlemorzsába és olajba kisütjük.

Tartármártással kínáljuk.

https://receptneked.wps.hu/palacsintak/gombaval-toltott-rantott-palacsinta/