Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Palacsinta receptek

Hortobágyi húsos palacsinta

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A hagymát, paprikát és a paradicsomot apró kockára vágjuk, a fokhagymát zúzzuk. Kevés olajon elkezdjük pirítani a feldarabolt hagymát, paprikát, paradicsomot és a fokhagymát, majd meghintjük pirospaprikával, rátesszük a darált húst, sózzuk, borsozzuk és chili pelyhet szórunk rá. Pároljuk, majd felengedjük kevés vízzel, majd szaftosra főzzük. Közben kikeverjük a palacsintatésztát és olajos serpenyőben kisütjük. A […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
bozsoilona
Beküldte: 2018.01.19.

Töltelék:

Palacsinta:

Panírozás:

Elkészítése

A hagymát, paprikát és a paradicsomot apró kockára vágjuk, a fokhagymát zúzzuk.

Kevés olajon elkezdjük pirítani a feldarabolt hagymát, paprikát, paradicsomot és a fokhagymát, majd meghintjük pirospaprikával, rátesszük a darált húst, sózzuk, borsozzuk és chili pelyhet szórunk rá.

Pároljuk, majd felengedjük kevés vízzel, majd szaftosra főzzük.

Közben kikeverjük a palacsintatésztát és olajos serpenyőben kisütjük.

A pörkölt alapot leszűrjük, ez lesz a szósz a palacsintához.

A kisütött palacsintákat megtöltjük a kihűlt pörkölt alappal, majd a két oldalát felhajtjuk és feltekerjük.

A kész palacsintákat a szokásos módon bepanírozzuk (a lisztbe sót és borsot keverünk), majd forró olajban kisütjük.

Tálaláskor rálocsolhatjuk a pörkölt levét, amihez kevés tejfölt (kb 1 tk) is keverhetünk.

Jó étvágyat!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
bozsoilona
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is