Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Palacsinta receptek

Húsos palacsinta

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A hagymát apróra vágjuk, majd kevés olajon üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a darált húst, és fehéredésig pirítjuk. Lehúzzuk a serpenyőt a tűzről, hozzáadjuk a vizet és a darált pirospaprikát. Közepes lángon, kevergetve 5 percig főzzük, majd hozzáadjuk a vékonyra szeletelt paprikát. Újabb 5 perc után beletesszük a felszeletelt paradicsomot, és kis lángon 10 percig rotyogtatjuk. Ízlés […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Amon Istvan
Beküldte: 2012.12.09.

Hozzávalók

Elkészítése

A hagymát apróra vágjuk, majd kevés olajon üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a darált húst, és fehéredésig pirítjuk. Lehúzzuk a serpenyőt a tűzről, hozzáadjuk a vizet és a darált pirospaprikát. Közepes lángon, kevergetve 5 percig főzzük, majd hozzáadjuk a vékonyra szeletelt paprikát. Újabb 5 perc után beletesszük a felszeletelt paradicsomot, és kis lángon 10 percig rotyogtatjuk. Ízlés szerint sózzuk és borsozzuk.

Közben elkészítjük a palacsintákat a lisztből, sóból, tojásból és ásványvízből. Körülbelül 12 palacsinta kell ahhoz, hogy az összes tölteléket felhasználjuk. Kivajazunk egy közepes tepsit, és az aljára egy kevés szaftot teszünk.

A palacsintákat megtöltjük a húsos keverékkel, majd egymás mellé helyezzük őket a tepsiben. A palacsinták tetejét megkenjük tejföllel, majd reszelt sajttal szórjuk meg.

A sütőt 190 fokra előmelegítjük, és 30-35 perc alatt megsütjük a töltött palacsintákat.

Jó étvágyat!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Cukormentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Amon Istvan
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is