Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Húsos palacsinta gombamártással recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • 10 db sós palacsinta
  • 30 dkg darált hús
  • 1 konzerv szeletelt gomba
  • só
  • bors
  • 2 dl tejföl
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 evőkanál finomliszt
  • 1 dl tej

Elkészítése

A hagymát megpucoljuk, felkockázzuk, és olajon megdinszteljük. Hozzáadjuk a darált húst, felengedjük kevés vízzel, sózzuk, és fűszerezzük. A gombát külön megpároljuk, megsózzuk. A tejfölt tejjel és liszttel kikeverjük, majd a gombára öntjük, és pár percig tovább főzzük.

A palacsintákat megtöltjük a húsos töltelékkel, feltekerjük, és egy olajozott tepsibe egymás mellé fektetjük. A tetejét megkenjük a gombamártással, és sütőben pirosra sütjük.

https://receptneked.wps.hu/palacsintak/husos-palacsinta-gombamartassal/