Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Palacsinta receptek

Hússal-gombával töltött palacsinta

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Darált húst hagymás olajon lepirítjuk, sózzuk, fűszerezzük. Hozzáadjuk a csíkokra vágott szalonnát, gombát, csemegeuborkát és tovább pároljuk. Megszórjuk, pirospaprikával majd kevés vízzel felöntve pároljuk tovább. Mikor már jó puha minden, hozzáadjuk a tejfölt és pár percig főzzük. Palacsintákba betöltve tálaljuk, pörkölt levével leöntjük, apróra vágott petrezselyemzölddel megszórjuk.

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2011.07.13.

Hozzávalók

Elkészítése

Darált húst hagymás olajon lepirítjuk, sózzuk, fűszerezzük. Hozzáadjuk a csíkokra vágott szalonnát, gombát, csemegeuborkát és tovább pároljuk. Megszórjuk, pirospaprikával majd kevés vízzel felöntve pároljuk tovább. Mikor már jó puha minden, hozzáadjuk a tejfölt és pár percig főzzük. Palacsintákba betöltve tálaljuk, pörkölt levével leöntjük, apróra vágott petrezselyemzölddel megszórjuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is