Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Hússal-gombával töltött palacsinta recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • 50 dkg darált háj
  • étolaj
  • 2 fej vöröshagyma
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 2 kávéskanál pirospaprika
  • 1 csokor petrezselyemzöld
  • 2,5 dl tejföl
  • 10 dkg bacon szalonna
  • 40 dkg gomba
  • 20 dkg csemege uborka
  • 10 db palacsinta
  • só
  • őrölt kömény
Hússal gombával töltött palacsinta

Elkészítése

Darált húst hagymás olajon lepirítjuk, sózzuk, fűszerezzük. Hozzáadjuk a csíkokra vágott szalonnát, gombát, csemegeuborkát és tovább pároljuk. Megszórjuk, pirospaprikával majd kevés vízzel felöntve pároljuk tovább. Mikor már jó puha minden, hozzáadjuk a tejfölt és pár percig főzzük. Palacsintákba betöltve tálaljuk, pörkölt levével leöntjük, apróra vágott petrezselyemzölddel megszórjuk.

https://receptneked.wps.hu/palacsintak/hussal-gombaval-toltott-palacsinta/