Hozzávalók:
Palacsinta:
- 20 dkg finomliszt
- 3 ek cukrozatlan kakaópor
- 2 tojás
- 3 dl tej
- 2 dl szódavíz
- 1 csipet só
- 4 ek napraforgó olaj
Töltelék:
- 25 dkg gesztenyemassza
- 25 dkg mascarpone
- 1 ek rum
- 2 ek porcukor
Elkészítése:
Palacsinta készítése:
A lisztet és a kakaóport egy tálba tesszük. A tojásokat beleütjük, majd a tejjel simára keverjük.
Csak ezután hígítjuk szódavízzel. Megsózzuk, és az olajat is beleöntjük. 15 percig pihentetjük, majd egyesével kisütjük.
Töltelék készítése:
A gesztenyemasszát a mascarponével, a rummal és a porcukorral kikeverjük, és a palacsintákat megtöltjük vele.