Elkészítése
Hozzávalók:
- 20 dkg teljes kiőrlésű búzaliszt
- 2 evőkanál kakaó
- 2 db tojás
- 3 dl kókusztej
- 2 dl ásványvíz
- 1 dl olaj
- pici só
Krém:
- 250 gramm mascarpone
- 3 evőkanál eritrit
- 1 dl kávé
Elkészítése:
A tojásokat verjük fel, majd adjuk hozzá a tejet, olajat. Keverjük hozzá a lisztet, a kakaót, pici sót és keverjük simára, majd fokozatosan adjuk hozzá az ásványvizet.
Tegyük félre 15 percre, addig készítsük el a tölteléket.
A kávét és az eritritet jól keverjük ki, majd adjuk hozzá a mascarponét és keverjük habosra.
A palacsintákat a szokásos módon megsütjük, majd megtöltjük. Háromszögekre hajtogatjuk, megszórjuk kakaóval és eritrittel.

