Elkészítése
A tojások fehérjét habbá verjük, a palacsinta többi hozzávalóját összekeverjük, majd a habot is beleforgatjuk. 10 percig pihentetjük.
A palacsintasütőben egy kevés vajat vagy olajat megforrósítunk, és egy-egy evőkanál tésztát öntünk bele. Mindkét oldalát pirosra sütjük.
Tálalhatjuk lekvárral, fahéjas porcukorral, nutellával, kakaóval vagy bármilyen ízlésünknek megfelelő töltelékkel. Ehetjük akár önmagában, vagy a mini palacsinták tetejét megkenhetjük, vagy akár kettőt összerakhatunk, mint egy szendvicset.
Sztori:
Régebben, mikor a déd(!)nagymamám élt, mindig ilyen palacsintákkal várt minket. Sohase tudtuk meg, hogy miért így nevezte őket: lábatlan, és sajnos, most már nem is fogjuk sohasem megtudni.
Jó étvágyat kívánok!

