Elkészítése
A tészta hozzávalóit egy tálba öntjük, majd habverővel csomómentesre keverjük. Miután sima állagú lett, a tésztát 30 percre hűtőbe tesszük pihenni. Ha a tészta túl sűrű lesz, adhatunk hozzá egy kevés szódavizet, hogy lazább legyen. Ezután a palacsintákat kisütjük forró serpenyőben.
Amikor elkészültek a palacsinták, elkészítjük a csokipudingot. Ehhez 4 dl hideg tejbe belekeverjük a pudingport, és habverővel körülbelül 3 percig keverjük, amíg sűrű, krémes állagú nem lesz.
A palacsintákat megtöltjük a csokipudinggal, majd ráhelyezünk egy gombóc karamellfagyit. Tálalás előtt ízlés szerint díszíthetjük a palacsintát csokoládéöntettel vagy tejszínhabbal is.
Jó étvágyat!
