Először megsütjük a palacsintákat. Közben elkészítjük a töltelékeket, amelyekhez összekeverjük a szükséges hozzávalókat a cukorral. A kakaóport összekeverjük cukorral és egy kevés vízzel, majd hozzáadunk tejszínes mogyoróaromát, hogy finom ízesítést kapjon. Az első palacsintalapot megkenjük a folyékony, kenhető csokoládéval, majd rászórjuk a diót, amit kissé megspriccelünk vízzel, hogy ne legyen száraz a töltelék.
A következő palacsintalapot megkenjük lekvárral, majd rászórjuk a mákot, amit szintén megspriccelünk vízzel, hogy ne száradjon ki. A következő réteg palacsintát túrókrémmel kenjük meg. Ezt a rétegezést addig folytatjuk, amíg el nem fogynak a töltelékek.
Miután az összes palacsintát betöltöttük, a tálalás előtt 10-15 percre betesszük a sütőbe, hogy az egész átmelegedjen. Alufóliával letakarva sütjük, majd kivesszük a sütőből, és a tetejére kenjük a felvert tojásfehérjét. Ezután visszatesszük a sütőbe, és addig sütjük, amíg a tojásfehérje kissé megpirul. A kész palacsintát tejszínhabbal vagy csokiöntettel tálalhatjuk.