Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Palacsinta receptek

Rántott, töltött palacsinta

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A hagymát egy kevés olajon megdinszteljük, majd hozzáadjuk a húst és ízlés szerint ízesítjük. Megpirítjuk kicsit, majd a lisztet elkeverjük a tejszínben és felengedjük vele a húsos keveréket. Besűrítjük. A palacsintákat megtöltjük a hússal. Úgy hajtogatjuk, hogy a töltelék ne folyjon ki belőle és bepanírozzuk a szokásos módon. Forró olajban kisütjük.

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2012.09.03.

Hozzávalók

Panírozáshoz

Elkészítése

A hagymát egy kevés olajon megdinszteljük, majd hozzáadjuk a húst és ízlés szerint ízesítjük. Megpirítjuk kicsit, majd a lisztet elkeverjük a tejszínben és felengedjük vele a húsos keveréket. Besűrítjük.

A palacsintákat megtöltjük a hússal. Úgy hajtogatjuk, hogy a töltelék ne folyjon ki belőle és bepanírozzuk a szokásos módon. Forró olajban kisütjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Cukormentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is