Elkészítése
Hozzávalók:
- 15 dkg liszt
- 3 db tojás
- 5 dl tej
- 1 ek olaj
- csipet só
- 1 tk buorbon vaníliás cukor
Töltelék:
- 40 dkg túró
- 10 dkg krémsajt
- 5 dkg kandírozott narancshéj
- 1 ek vanília aroma
- 5 dkg cukor
- 1 csomag vaníliás cukor
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit egy habverővel kikeverjük, majd a hűtőbe tesszük.
1 óra pihentetés után, jól összekeverjük, majd ha nagyos sűrű lenne egy kevés vizet adunk hozzá.
Olajjal kikent, teflon serpenyőben kisütjük, majd a narancsos-túrós töltelékkel megkenjük. Kis batyukat készítünk és vaníliás cukorral megszórjuk. Díszíthetjük kandírozott narancshéjjal.
A túrós-narancsos töltelék elkészítése:
A túrót a cukorral tojássárgájával, a krémsajttal és vanília aromával jól kikeverjük. Végül az apróra vágott kandírozott narancshéjat is belekeverjük.

