Elkészítése
A palacsintamasszához az alapanyagokat kézi habverővel simára dolgozzuk, majd 10 percig pihentetjük. Ezután a palacsintasütőben felhevítünk egy mokkáskanál olajat, és megsütjük az első palacsintát. A következő palacsinták sütésénél már nem kell olajat használni, mert a masszában található olaj elegendő. Miután az összes palacsintát kisütöttük, félretesszük őket, amíg elkészítjük a túrókrémet.
A palacsintákat megtöltjük a túrókrémmel, és egymás mellé helyezzük őket egy tepsiben. Ezután elkészítjük a tejfölös pudingöntetet, és egyenletesen ráöntjük a megtöltött palacsintákra. A tepsit előmelegített sütőbe tesszük, és 15 percig teljes lángon sütjük.
Miután kivettük a sütőből, hagyjuk kicsit hűlni, majd vizes késsel középen félbevágjuk. Tálalás előtt vaníliás porcukorral megszórjuk a palacsintákat.
