Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Palacsinta receptek

Zöldborsós palacsinta

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A megmosott zöldborsót vajon puhára pároljuk, és ízesítjük sóval, cukorral. Ízlés szerint petrezselyemzöldet is adhatunk hozzá. Ha a borsó megpuhult, megszórjuk 2 dkg liszttel, felengedjük tejjel, és krémsűrűségűre forraljuk, majd hagyjuk kihűlni. A palacsintákba egyenletesen eloszlatjuk a tölteléket, behajtjuk a két végét, és batyuszerűen feltekerjük úgy, hogy a töltelék ne folyjon ki. Megforgatjuk lisztben, tojásban […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2010.11.28.

Hozzávalók

Elkészítése

A megmosott zöldborsót vajon puhára pároljuk, és ízesítjük sóval, cukorral. Ízlés szerint petrezselyemzöldet is adhatunk hozzá. Ha a borsó megpuhult, megszórjuk 2 dkg liszttel, felengedjük tejjel, és krémsűrűségűre forraljuk, majd hagyjuk kihűlni. A palacsintákba egyenletesen eloszlatjuk a tölteléket, behajtjuk a két végét, és batyuszerűen feltekerjük úgy, hogy a töltelék ne folyjon ki. Megforgatjuk lisztben, tojásban és zsemlemorzsában, majd kisütjük.

Megjegyzés: Krumplipürével és savanyúsággal tálalva önálló ételként is fogyasztható.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is