Hozzávalók:
- 0.5 kg csontozott sertéskaraj
- só
- bors
- mustár
- vegeta
- majoránna
- egy kis dobozos tejföl
- 20 dkg sajt
- 2 nagy fej paradicsom
- őrölt paprika
- egy fél konzervnyi kukorica
Elkészítése:
A sertéskarajt felvágjuk, megsózzuk és megborsozzuk. A mustárt összekverjük egy kis majorannával és vegetával és bekenjük vele a husit. Hirtelen átsütjük. Tetejére, szószként tejfölt mustárral összekeverünk, belekeverjük a kukoricát, a vegetát, a majoránnát és egy kis őrölt paprikát ízlés szerint.
Egy tepsibe belerakjuk a hússzeleteket és rárakjuk ezt a szószt. A szósz tetejére cikkre vágott paradicsomot rakunk, majd meghintjük az egészet sajttal.
[box style=”info”]Saját ötlet és nagyon nagyon finom! :)[/box]