Elkészítése
Megmossuk, kicsumázzuk, majd négybe vágjuk az epreket. Hozzákeverjük a leszűrt ananászhoz, és egy fél deci levet meghagyunk. Ebben elkeverjük a rumot, majd ráöntjük a salátára. Hidegen, cukrozott tejszínhabbal tálaljuk.
Megmossuk, kicsumázzuk, majd négybe vágjuk az epreket. Hozzákeverjük a leszűrt ananászhoz, és egy fél deci levet meghagyunk. Ebben elkeverjük a rumot, majd ráöntjük a salátára. Hidegen, cukrozott tejszínhabbal tálaljuk.
A funkció alkalmazásához kérlek, hogy jelentkezz be!
Megmossuk, kicsumázzuk, majd négybe vágjuk az epreket. Hozzákeverjük a leszűrt ananászhoz, és egy fél deci levet meghagyunk. Ebben elkeverjük a rumot, majd ráöntjük a salátára. Hidegen, cukrozott tejszínhabbal tálaljuk.
A recept mobiltelefonon történő megnyitásához kövesd az alábbi két, egyszerű lépést:
Kérjük válassz, hogyan szeretnéd nyomtatni a receptet
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.