Elkészítése
A csirkemellet kis kockákra vágjuk, majd sózzuk, borsozzuk, és kevés olívaolajon aranybarnára pirítjuk. Amíg a csirke pirul, előkészítjük a gyümölcsöket: a körtét felkockázzuk, a banánt felkarikázzuk, és a szőlőt megmossuk.
Miután a csirke megpirult, félretesszük. Ugyanabba a serpenyőbe tesszük a 2 evőkanál korma pasztát, 1 evőkanál mangó chutney-t, néhány banánkarikát, 1 friss felvágott chilit, és felöntjük 50 ml kókusztejjel. Körülbelül 5 percig főzzük, vagy addig, amíg a banán teljesen szét nem fő. Ha szükséges, a banánt egy villával segíthetjük szétkenni a szószban.
Tálaláskor a salátát a tányérra halmozzuk, ráhelyezzük a gyümölcsöket és a pirított csirkehúst, majd az egészet bőségesen meglocsoljuk az elkészült szósszal.
Ez egy könnyű és laktató étel, amit imádni fogsz! Jó étvágyat!
