Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Saláta receptek

Vegyes saláták

Balzsamecetes vegyes saláta

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 1 közepes méretű alma 0,5 kg burgonya só 2 kiskanál balzsamecet csipet bors 3 retek fél citrom leve fél kígyóuborka 1 kisfej lilahagyma 20 dkg húsos, füstölt szalonna gránátalma 3 sonkás kockasajt fél kalifornia paprika Elkészítése: A burgonyát apró kockákra vágtam és sós vízben puhára főztem. Amikor megfőtt leszűrtem és kihűtöttem. A szalonnát szintén […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
25 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2015.02.08.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 1 közepes méretű alma
  • 0,5 kg burgonya
  • 2 kiskanál balzsamecet
  • csipet bors
  • 3 retek
  • fél citrom leve
  • fél kígyóuborka
  • 1 kisfej lilahagyma
  • 20 dkg húsos, füstölt szalonna
  • gránátalma
  • 3 sonkás kockasajt
  • fél kalifornia paprika


Elkészítése:

A burgonyát apró kockákra vágtam és sós vízben puhára főztem. Amikor megfőtt leszűrtem és kihűtöttem.

A szalonnát szintén kis kockákra vágtam és kisütöttem, majd a pörcöt kiszedtem az edényből és kihűtöttem.

A többi hozzávalót is kis kockákra, a hagymát karikákra vágtam. Az almára citromlevet öntöttem, hogy ne barnuljon meg.

Amikor a burgonya és a szalonna kihűlt, a többi hozzávalóval összekevertem, hozzáadtam a balzsamecetet és a gránátalma magokat. 30 percet pihentetjük fogyasztás előtt.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Cukormentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is