Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Paradicsomsaláták

Saláta receptek

Bazsalikomos mozzarellás paradicsomsaláta

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Ez a gyors zöldségleves egyszerű alapanyagokból készül, mégis tartalmas és jól esik bármelyik hétköznap. Rövid főzési idővel számolhatunk, így akkor is elkészíthető, ha kevés időnk van. A leves friss zöldségekkel és könnyű fűszerezéssel készül, így mindig jó választás egy könnyű ebédhez vagy vacsorához. Kezdőknek is biztonságos recept, mert lépésről lépésre vezet.

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
25 perc
Mennyiség:
3 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
szandy0111
Beküldte: 2013.11.03.

Elkészítése

A vöröshagymát finomra vágjuk, majd az étolajon üvegesre pirítjuk. Meghintjük egy csipet pirospaprikával, és azonnal felöntjük vízzel. Hozzáadjuk a felkockázott répát, majd sóval, borssal és ételízesítővel fűszerezzük.

Amikor a répa majdnem megpuhult, beletesszük a kockára vágott burgonyát és a zöldborsót. Tovább főzzük, amíg a zöldségek teljesen megpuhulnak.

Ekkor hozzáadjuk a levestésztát, és néhány perc alatt puhára főzzük. A végén meghintjük petrezselyemzölddel, majd forrón tálaljuk.

Tipp

A levestésztát csak a főzés legvégén adjuk hozzá, így nem ázik szét. Ha szeretnénk tartalmasabbá tenni, egy kisebb darab zeller vagy karalábé is kerülhet a levesbe. A petrezselymet frissen aprítva érdemes hozzáadni, mert így intenzívebb az íze.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Évszak: Ősz Ételallergia: Vegetáriánus receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
szandy0111
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is