Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Burgonyasaláta zellermártással recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • 60 dkg burgonya
  • 2 kis fej zeller
  • vöröshagyma (reszelve)
  • 3 evőkanál olaj
  • 3 evőkanál tejföl
  • só
  • mustár
  • citromlé
  • 60 dkg burgonya
  • 2 kis fej zeller
  • vöröshagyma (reszelve)
  • 3 evőkanál olaj
  • 3 evőkanál tejföl
  • só
  • mustár
  • citromlé

Elkészítése

A burgonyát megfőzzük, megtisztítjuk, és kockákra vágjuk. A meghámozott zellert sós, enyhén ecetes vízben puhára főzzük, áttörjük, egy kevés mustárral, citromlével, olajjal, sóval, reszelt hagymával, főzőtejszínnel vagy tejföllel simára keverjük, és a burgonyára öntjük.

Legalább egy fél óráig állni hagyjuk, hogy a burgonya a mártást magába szívhassa.

https://receptneked.wps.hu/salatak/burgonyasalata-zellermartassal/