Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Saláta receptek

Cézár saláta

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A csirkemellet először ételízesítős vízben megfőzzük, majd miután kihűlt, kockákra vágjuk. Közben egy serpenyőben felhevítjük az olajat, és a félbevágott fokhagymagerezdeket kissé megpirítjuk benne. Mielőtt a fokhagyma megégne, kiszedjük az olajból, így az íze átjárja az olajat. A szikkadt kenyeret kis kockákra vágjuk, majd megpirítjuk a fokhagymás olajban. A pirított kenyérkockákat papírtörlőn leitatjuk, hogy a […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.06.05.

Hozzávalók

Elkészítése

A csirkemellet először ételízesítős vízben megfőzzük, majd miután kihűlt, kockákra vágjuk. Közben egy serpenyőben felhevítjük az olajat, és a félbevágott fokhagymagerezdeket kissé megpirítjuk benne. Mielőtt a fokhagyma megégne, kiszedjük az olajból, így az íze átjárja az olajat. A szikkadt kenyeret kis kockákra vágjuk, majd megpirítjuk a fokhagymás olajban. A pirított kenyérkockákat papírtörlőn leitatjuk, hogy a felesleges olajat eltávolítsuk.

Az öntethez először elkészítjük a tartármártást, majd hozzákeverjük a juhtúrót és az összetört kék penészes sajtot, alaposan elkeverve, hogy egységes állagú legyen.

A jól megmosott salátaleveleket összetépkedjük és egy tányérra helyezzük. Erre szórjuk a megfőtt csirkemellet és a pirított kenyérkockákat, végül bőségesen megpakoljuk az öntettel. Az étel azonnal tálalható, és frissen fogyasztva a legfinomabb.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is