A kenyeret kockázzuk. Egy serpenyőben kevés olajat hevítünk, beleteszünk 1 gerezd zúzott fokhagymát és a fűszereket. Beletesszük a kenyérkockákat és ropogósra pirítjuk.
Elkészítjük az öntetet. A tojássárgákat elkeverjük a mustárral, olajjal és a fűszerekkel. Meglocsoljuk citromlével, hozzáadjuk a worcestershire szószt és vágunk bele ízlés szerint szardellát, majd elkeverjük benne a parmezánt.
A húst csíkokra vágjuk, sózzuk, borsozzuk és serpenyőben kevés olajon megpirítjuk.
Ha már majdnem kész, hozzáadjuk a vajat és tovább pirítjuk.
Most már előkészíthetjük a salátát is. Salátát aprítjuk, hozzáadjuk a húst, paradicsomot, krutonokat, végül meglocsoljuk az öntettel.
Tetejére parmezánt szórunk.