Elkészítése
Hozzávalók:
- 3 nagyobb alma
- 1 tk citromlé
- 1 púpos ek tejföl
- 2 púpos ek majonéz
- 1 csipet só
Elkészítése:
Az almákat meghámozzuk, magházukat kivágjuk, majd kisebb darabokra, kockára vágjuk.
Meglocsoljuk citromlével és jól összeforgatjuk, hogy mindenhol érje a citromlé a gyümölcsöt.
A tejfölt a majonézzel és a sóval simára keverjük, majd beleszórjuk az almát és alaposan összekeverjük.
Azonnal kínáljuk.
[box style=”info”]A kertben már kezd érni a nyári alma, ezért tegnap a rántott cukkinihoz egy nem túl szokványos salátát készítettem, mégpedig almából.
Szerintem nem rossz párosítás lett, ízlett a családnak. Kínálhatjuk akár sültekhez, grillezett vagy bundás húsokhoz is kísérőként.[/box]

