Elkészítése
Az uborkát meghámozzuk, legyaluljuk, majd a finomra vágott petrezselyemmel és a metélőhagymával meghintjük. Az olajat a citromlébe cseppenként keverjük, megsózzuk, és az uborkára öntjük. Azonnal tálaljuk.
Az uborkát meghámozzuk, legyaluljuk, majd a finomra vágott petrezselyemmel és a metélőhagymával meghintjük. Az olajat a citromlébe cseppenként keverjük, megsózzuk, és az uborkára öntjük. Azonnal tálaljuk.
A funkció alkalmazásához kérlek, hogy jelentkezz be!
Az uborkát meghámozzuk, legyaluljuk, majd a finomra vágott petrezselyemmel és a metélőhagymával meghintjük. Az olajat a citromlébe cseppenként keverjük, megsózzuk, és az uborkára öntjük. Azonnal tálaljuk.
A recept mobiltelefonon történő megnyitásához kövesd az alábbi két, egyszerű lépést:
Kérjük válassz, hogyan szeretnéd nyomtatni a receptet
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.