Hozzávalók:
- 150 g orsótészta
- 3 db csirkemáj
- 10 dkg szeletelt sonka
- 3 evőkanál tejföl
- 2 kanál májkrém, vagy 10 dk.- kenőmájas
- 1 evőkanál balzsamecet
- kevés só
- frissen őrölt bors
Elkészítése:
A tésztát sós, enyhén ecetes vízben megfőzöm, leszűröm lecsepegtetem. 3 db. csirkemájat megsütök, majd mikor kihűlt, apró kockákra vágom.
A szeletelt sonkát nagyon apróra kockázom, majd elkeverem 3 evőkanál tejföllel, 2 evőkanál májkrémmel,vagy kenőmájassal,1 evőkanál balzsamecettel, és a csirkemáj darabokkal.
Enyhén megsózóm, borsot őrlök rá, és lazán, összeforgatom a tésztával. Színes paprikával, májdarabokkal, zöld salátával díszítem.