A zöldségeket alaposan megmossuk, majd ízlés szerint összevágjuk. A salátát kisebb darabokra tépkedjük, míg a többi zöldséget kisebb kockákra vágjuk.
A csirkemellet vékony csíkokra szeleteljük. A fokhagymát átnyomjuk fokhagymanyomón, és fél deciliter olívaolajjal elkeverjük. A kenyérszeleteket szintén kis kockákra vágjuk, majd néhány csepp fokhagymás olívaolajat csepegtetünk rájuk, és aranybarnára sütjük.
A csirkemell csíkokat sóval és fűszerekkel ízesítjük, majd kevés olajon pirosra sütjük. A zöldségeket egy nagy tálban összekeverjük, majd adagokra osztva tányérokra halmozzuk.
A zöldségek tetejére majonézt teszünk, melléjük szórjuk a pirított kenyérkockákat, majd rátesszük a megsütött csirkemell csíkokat. Néhány csepp fokhagymás olívaolajat csepegtetünk a tetejére, végül reszelt sajttal megszórjuk.
Jó étvágyat kívánok hozzá!