Elkészítése
A darabokra vágott endíviát sós vízben megfőzzük, lecsepegtetjük, és tálra téve, hidegen az ízesített joghurttal leöntjük, végül összevágott metélőhagymával gazdagon meghintjük.
A darabokra vágott endíviát sós vízben megfőzzük, lecsepegtetjük, és tálra téve, hidegen az ízesített joghurttal leöntjük, végül összevágott metélőhagymával gazdagon meghintjük.
A funkció alkalmazásához kérlek, hogy jelentkezz be!
A darabokra vágott endíviát sós vízben megfőzzük, lecsepegtetjük, és tálra téve, hidegen az ízesített joghurttal leöntjük, végül összevágott metélőhagymával gazdagon meghintjük.
A recept mobiltelefonon történő megnyitásához kövesd az alábbi két, egyszerű lépést:
Kérjük válassz, hogyan szeretnéd nyomtatni a receptet
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.