Elkészítése
Hozzávalók:
- 30 dkg eper
- 3 db kivi
- 1/2 kígyóuborka
- 2 szál újhagyma
- 1 evőkanál méz
- 1 evőkanál citromlé
- késhegynyi fahéj
- csipet chili pehely
Elkészítése:
Az alapanyagokat mossuk meg, majd aprítsuk fel.
Egy tálban keverjük össze az eper, kivi és uborka kockákat, adjuk hozzá a hagyma karikákat is.
Az öntethez keverjük ki a citromlét és a mézet, adjunk hozzá egy késhegynyi fahéjat, végül pedig szórjuk bele a chilit.
Öntsük rá a gyümölcsökre és rázogassuk össze. Fogyasztás előtt, hűtőben érleljük 20-30 percet.
[box style=”info”]Pikáns kísérője a halaknak vagy a kerti grillen készített húsoknak.[/box]


