Elkészítése
A zellert nyersen meghámozzuk, szalmaszál vastagságú szálakra vágjuk, és tésztaszűrőbe rakva egy percre lobogó forró, ecetes vízbe mártjuk.
Ezután lecsurgatjuk, és a tejföllel hígított majonézzel elkeverjük.
A zellert nyersen meghámozzuk, szalmaszál vastagságú szálakra vágjuk, és tésztaszűrőbe rakva egy percre lobogó forró, ecetes vízbe mártjuk. Ezután lecsurgatjuk, és a tejföllel hígított majonézzel elkeverjük.
A funkció alkalmazásához kérlek, hogy jelentkezz be!
A zellert nyersen meghámozzuk, szalmaszál vastagságú szálakra vágjuk, és tésztaszűrőbe rakva egy percre lobogó forró, ecetes vízbe mártjuk.
Ezután lecsurgatjuk, és a tejföllel hígított majonézzel elkeverjük.
A recept mobiltelefonon történő megnyitásához kövesd az alábbi két, egyszerű lépést:
Kérjük válassz, hogyan szeretnéd nyomtatni a receptet
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.