Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Saláta receptek

Franciasaláta őzgerincben

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A zöldségkeveréket sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük és hagyjuk kihűlni. A tojásokat forró vízben keményre főzzük körülbelül 15 perc alatt, majd hideg vízben lehűtjük és megpucoljuk. A cukrot az ecetben elkeverjük, hozzáadjuk a tejfölt, a kihűlt zöldségeket, az apróra vágott almát és a felkockázott csemegeuborkát. A zselatint 1 dl forró vízben feloldjuk, majd azonnal a […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
szani78
Beküldte: 2013.05.28.

Hozzávalók

Elkészítése

A zöldségkeveréket sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük és hagyjuk kihűlni. A tojásokat forró vízben keményre főzzük körülbelül 15 perc alatt, majd hideg vízben lehűtjük és megpucoljuk.

A cukrot az ecetben elkeverjük, hozzáadjuk a tejfölt, a kihűlt zöldségeket, az apróra vágott almát és a felkockázott csemegeuborkát.

A zselatint 1 dl forró vízben feloldjuk, majd azonnal a salátához keverjük.

Egy őzgerincformát kibélelünk folpackkal, a saláta felét beleöntjük. A megpucolt főtt tojásokat sorban ráhelyezzük, majd a maradék salátát is rásimítjuk.

A formát hűtőbe tesszük, és dermedésig pihentetjük.

Kiborítva, szeletelve tálaljuk önálló fogásként vagy köretként.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
szani78
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is