Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 1 kígyóuborka 4 paradicsom 1 fej lilahagyma 16 dkg fekete olívabogyó (a Baresa gm) 1 csomag feta sajt fél citrom leve ízlés szerint só és frissen őrölt fehér bors Elkészítése: A zöldségeket alaposan megmosom. A paradicsomot, az uborkát és a fetát nagyobb, a lilahagymát apró kockára vágom. Az olíva bogyót elfelezem és a felaprított […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
10 perc
Mennyiség:
2 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2015.01.09.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 1 kígyóuborka
  • 4 paradicsom
  • 1 fej lilahagyma
  • 16 dkg fekete olívabogyó (a Baresa gm)
  • 1 csomag feta sajt
  • fél citrom leve
  • ízlés szerint só és frissen őrölt fehér bors


Elkészítése:

A zöldségeket alaposan megmosom.

A paradicsomot, az uborkát és a fetát nagyobb, a lilahagymát apró kockára vágom. Az olíva bogyót elfelezem és a felaprított hozzávalókat egy tálba rétegezem.

Egy kisebb befőttes üvegbe belefacsarom a citrom levét, hozzá adom a sót, a fehér borsot, ráteszem a kupakját és addig rázom még egyneművé válik.

A zöldségeket meglocsolom az öntettel, majd óvatosan, hogy a feta ne törjön összeforgatom.

Tálalásnál megszórom petrezselyem zölddel.

Jó étvágyat!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Görög Évszak: Egész évben Ételallergia: Gluténmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is