Elkészítése
Az oregánót belekeverjük az olajba, és félretesszük, hogy összeérjenek az ízek. A halat besózzuk és megborsozzuk, majd alufóliával letakarva betesszük a hűtőbe, hogy pihenjen.
Közben a zöldségeket megpucoljuk, a gombákról óvatosan eltávolítjuk a felső rétegüket, majd enyhén megsózzuk. A sajtot kockákra vágjuk, a zöldségeket apróra daraboljuk, és a salátát kézzel összetépkedjük. A feldarabolt zöldségeket egy mély tálba tesszük, hozzáadjuk a kukoricát és az olajbogyókat, majd az oregánós olajjal alaposan összeforgatjuk.
A gombafejekbe bacont teszünk, a tetejükre sajtot helyezünk, majd előmelegített sütőben a hallal együtt sütjük, amíg a gombák és a hal szépen megpirulnak, a sajt pedig ráolvad. A maradék sajtot a salátához keverjük, és azonnal tálaljuk a sült hallal és a töltött gombával. Jó étvágyat kívánunk!
