Elkészítése
A cékla levét leöntjük, a reszelő nagy lyukán a cékla karikákat lereszeljük (vagy késsel apróra vágjuk). Lereszeljük a hagymát és az almát is.
Összekeverünk mindent a majonézzel, majd hűtőbe tesszük.
Sült és rántott húsokhoz fogyasztjuk.
A cékla levét leöntjük, a reszelő nagy lyukán a cékla karikákat lereszeljük (vagy késsel apróra vágjuk). Lereszeljük a hagymát és az almát is. Összekeverünk mindent a majonézzel, majd hűtőbe tesszük. Sült és rántott húsokhoz fogyasztjuk.
A cékla levét leöntjük, a reszelő nagy lyukán a cékla karikákat lereszeljük (vagy késsel apróra vágjuk). Lereszeljük a hagymát és az almát is. Összekeverünk mindent a majonézzel, majd hűtőbe tesszük. Sült és rántott húsokhoz fogyasztjuk.
A funkció alkalmazásához kérlek, hogy jelentkezz be!
A cékla levét leöntjük, a reszelő nagy lyukán a cékla karikákat lereszeljük (vagy késsel apróra vágjuk). Lereszeljük a hagymát és az almát is.
Összekeverünk mindent a majonézzel, majd hűtőbe tesszük.
Sült és rántott húsokhoz fogyasztjuk.
A recept mobiltelefonon történő megnyitásához kövesd az alábbi két, egyszerű lépést:
Kérjük válassz, hogyan szeretnéd nyomtatni a receptet
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.